Vsi Izdelki Husqvarna, Ki Jih Morate Imeti Doma Za Lažje Urejanje Okolice

Delo v gozdu ni najbolj enostavno, kot tudi ni enostavno urejanje okolice hiše. Če želimo imeti našo zunanjost lepo urejeno, lep vrt, čistla tla in lepo zelenico je potrebnega kar nekaj dela.

Vse to delo pa veliko lažje in bolj enostavno opravimo z vrhunskimi izdelki in produkti, ki so na voljo za urejanje.

Med najbolj kvalitetne in vzdržljive zagotovo spadajo vsi izdelke podjetja Husqvarna.

Kdo oz. kaj je Husqvarna?

Husqvarna je blagovna znamka, ki proizvaja verižne žage, vrtne kosilnice, vrtne traktorje, kosilnice na nitko, riderje, motorne kose in še marsikaj.

V njihovi bogati ponudbi bo vsakdo našel kaj zase. Tovarna proizvaja pripomočke za gozd in vrt.

Vsi uporabniki lahko s ponosom povedo, da so izdelki Husqvarna izjemno zanesljivi, da se ne kvarijo in delo opravijo natančno, hitro in učinkovito.

Husqvarna ima veliko prodajnih mest in pooblaščenih servisov širom po Sloveniji. V njihovi bogati ponudbi bo vsakdo našel primeren pripomoček zase. Oblika in majhna teža njihovih strojev je idealna tudi za ženske.

Husqvarna proizvaja tudi pihalnike, s katerimi jeseni enostavno razpihamo odpadlo listje in ga spravimo na kup. To nam olajša težko delo z grabljami. Pihalniki niso dragi in jih uporablja še skorajda vsako večje gospodinjstvo, saj je z njimi jeseni delo okrog hiše veliko lažje.

Najbolj priljubljeni Husqvarna produkti

Kljub temu, da podjetje ponuja ogromen spekter izdelkov, smo za vas pripravili pregled najbolj priljubljenih in največkrat kupljenih Husqvarna produktov.

Vrtni traktor

Vrtni traktor je idealen pripomoček za vsakogar, ki ima doma večjo travnato površino, ki jo mora v pomladanskem in poletnem času velikokrat pokositi. Takšna kosilnica nam namreč omogoča udobno in hitro košnjo trave.

Na njej udobno sedimo in zelo hitro pokosimo vse. Moramo pa poudariti, da je takšen vrtni traktor idealne za velike površine, kjer nimamo cvetličnih gredic, na katere bi morali paziti.

Vrtni traktor je izjemno močan in hiter, tako da bomo pri košnji težko pazili na manjše cvetje. Navadno so takšne kosilnice uporabne na nogometnih igriščih, kjer morajo ohranjati lepo ter kratko zelenico. Poleg tega pa morajo pokositi ogromno ravne travnate površine.

Vrtni-traktor-husqvarna

Vrtni traktor je idealen tudi za pobočja in večje naklone, saj bo brez težav kosil tudi na pobočjih. Tako ga radi uporabljajo tudi na igriščih za golf, kjer morajo ravno tako paziti, da njihova zelenica ostane perfektna in brezhibna.

Le takšna kosilnica nam nudi udobje in kvaliteto na enem mestu, saj se dela na takšni kosilnici ne otepa nihče.

Visokotlačni čistilnik

Visokotlačni čistilnik lahko uporabljamo na različne načine. Veliko čistilnih servisov ima na volj več tipov visokotlačnih čistilnikov, s katerimi čisti različne površine.

Izredno je uporaben za čiščenje večjih dvoran in industrijskih obratov. V industriji ga uporabljajo, ker pred čiščenjem ni potrebno pomesti ampak lahko enostavno odplaknemo vso umazanijo s pomočjo vode.

Visokotlačni čistilnik je praktičen, ker ga lahko uporabljamo povsod. Potrebujemo le vir vode, na katero ga moramo priključiti. Če želimo, mu lahko dodamo tudi čistilo in z njim enostavno očistimo svoj avtomobil. Pri avtomobilu moramo seveda paziti, da ne bi bili pregrobi in ne bi uničili barve.

visokotlacni-cistilnik-husqvarna

Visokotlačni čistilnik uporabimo po rojstno dnevnih zabavah ob bazenu. Kadar imamo doma povabljenih veliko ljudi, se naša okolica umaže in je potrebna temeljitega čiščenja. Tlake ali zunanjo keramiko bomo najhitreje očistili s pomočjo novega visokotlačnega čistilnika.

Vrtna kosilnica

Je uporabna naprava za enostavno in natančno košnjo vsakršne zelenice. Narejena je tako, da je lahko uporablja vsakdo, ki si želi sam poskrbeti za urejeno okolico lastnega doma.

Ker je navadno tudi lahka, jo z lahkoto uporabljajo tudi ženske. Vgrajen ima ročaj, s katerim vrtno kosilnico enostavno vodimo, potiskamo ali vlečemo v vse želene smeri. Nekatere vrtne kosilnice imajo tudi pogon na zadnjih kolesih in so tako še lažje za uporabo.

Vrtna kosilnica ima tako dobro osnovano konstrukcijo, ki je robustna in odporna na udarce. Rezilo, ki je pritrjeno na dno, je ravno tako kvalitetno in ostro. V kolikor želimo, da bo naša kosilnica dolgo delovala, moramo paziti, da pri košnji ne trčimo v kakšen debelejši predmet, ki se lahko skrije v visoko travo.

Zato je bistveno, da zelenico kosimo pravočasno, ko trava ni preveč visoka in nam s tem ne skriva nezaželenih predmetov.

Vrtna kosilnica ima navadno na koncu pritrjeno košaro, v katero se nabira pokošena trava. Tako lahko travo po košnji hitro odvržemo v zaboj za biološke odpadke ali pa na kompostnik.

Nikoli pa trave ne smemo metati med navadne odpadke, kajti s tem lahko povzročimo velike nevšečnosti.

Motorna žaga

Motorne žage so nujen pripomoček za vse, ki imajo v lasti večji ali manjši gozd. Kot lastniki gozda, moramo skrbeti, da je le-ta urejen in čist.

Kadar se pojavi kakšno drevo, ki ga moramo posekati, je dobro imeti kvalitetne pripomoček, s katerimi hitro in enostavno rešimo težavo.

Motorne žage so primerne tudi v času sečnje in priprave drvi za kurilno sezono. V tem času se namreč poveča prodaja pripomočkov za žaganje dreves. Kdor si želi varno požagati drevo, mora poskrbeti za primerno napravo, s katero bo delo hitro opravil.

Motorne žage za domačo uporabo niso drage in ji jih lahko privošči vsak. Prodajajo jih v vsaki trgovini z delovnimi stroji.

S pravim orodjem je urejanje okolice lahko zelo zabavno in prav nič težko opravilo! 

Pogoji poslovanja
envelope