Telegram ob rojstvu je čudovito darilo!

Kakšno darilo izbrati za rojstni dan? Pogosto imamo kar velike težave, če želimo najti pravo idejo in izbrati posrečeno darilo. Enostavno rešitev pa imamo na dlani, če gre dejansko za prvi rojstni dan – ne tisti, ob katerem malček upihne prvo svečko na torti, temveč tisti, ki ga praznujemo v porodnišnici. V tem primeru imamo na voljo zelo elegantno rešitev, namreč to, da enostavno pošljemo telegram.

Med telegrami porodnišnica predstavlja priljubljeno destinacijo. Takšne brzojavke včasih uporabljamo tudi v drugih okoliščinah, a prav ob rojstvu otroka je to zelo elegantna izbira, s katero bomo mlada starša gotovo navdušili. Telegram ima kar nekaj odločilnih prednosti, ki se najbolj izkažejo v takšnih situacijah.

S telegrami porodnišnica ni daleč

Glavna odlika je bržkone že v tem, da s telegrami porodnišnica nikoli ni predaleč, da bi ujeli mlado družinico hitro po rojstvu otroka. V tem času družine ne želimo motiti, vseeno pa bi radi dostavili svoje čestitke. Najbolj elegantno bomo to opravili s telegramom, ki bo pravočasno prispel kar v porodnišnico. Tako pošljemo čudovito voščilnico, ne da bi družino motili takoj po rojstvu otroka.

Izbiramo lahko različne možnosti pri oblikovanju in dostavi telegrama. Največ možnosti bomo imeli pri ponudnikih, ki se specializirajo prav za takšne storitve, pri nas je to recimo Izzie. Na enem mestu najdemo zelo zanimivo ponudbo telegramov, poleg tega pa lahko koristimo tudi storitev dostave, tako da nimamo dodatnega dela s samimi telegrami. Porodnišnica rade volje sprejema takšne pošiljke, zato ne bo nikakršnih težav in bomo družini lahko pravočasno dostavili svoje voščilo.

Medtem ko imamo široko izbiro med posrečenimi telegrami, porodnišnica sprejema tudi kakšna darilca in ljubke izdelke, ki so nadvse primerni ob rojstvu otroka. Tudi to lahko pošljemo neposredno v porodnišnico, če imamo pravega ponudnika za pošiljanje telegrama.

telegrami

Kako poteka pošiljanje telegrama?

Telegram je namenjen hitremu obveščanju in ključna prednost je ta, da je lahko hitro dostavljen v porodnišnico. A za to moramo izbrati zanesljivega ponudnika, ki bo pošiljko dejansko lahko pravočasno dostavil na svoj naslov. Pošiljanje telegrama opravljajo različni ponudniki, ki obenem priskrbijo tudi zanimive telegrame in darilne pakete.

Tako je cel postopek naročila in dostave precej enostaven. Kar na spletu lahko izbiramo med raznovrstnimi telegrami, ki nam ponujajo pravo rešitev za vsako priložnost. Na https://izzie.si/kategorija-izdelka/telegrami/ torej izberemo pravi telegram, nato pošiljko opremimo tudi s svojim posvetilom in poljubno čestitko. Dodamo izbrane izdelke in navedemo še podatke za dostavo. Kar preko spleta lahko oddamo naročilo in storitev plačamo, ostalo delo opravi ponudnik.

Ob oddaji naročila se telegram takoj pripravi vključno z vsemi izdelki, ki smo jih izbrali. Darilni paket se v porodnišnico dostavi po hitri pošti, zato je pošiljanje telegrama zelo hitro. Pogosto lahko pričakujemo dostavo že isti dan ali pa naslednji dan, če telegram naročimo pozneje v dnevu. Gotovo bomo uspeli družino doseči v porodnišnici, če smo pravočasno obveščeni o rojstvu otroka.

Kaj pa, če pošiljanje telegrama ni pravočasno?

Možno je, da bomo družino zamudili in se bo odpravila že domov, ko prispe naš telegram v porodnišnico. To se zgodi, če pošiljanje telegrama naročimo prepozno, ali pa če pride do kakšnih drugih ovir, recimo praznikov, med katerimi dostavljavci ne delajo. A brez skrbi, tudi v takšnem primeru še ni vse izgubljeno. Pravzaprav ne bo velikih težav, saj se pošiljanje telegrama lahko enostavno preusmeri na domači naslov družine. Že ob naročilu telegrama lahko določimo alternativni naslov, lahko pa to pri uglednih ponudnikih storimo tudi naknadno. Tako bo pošiljanje telegrama naposled uspešno in bo darilni paket gotovo dosegel svojega naslovnika, tudi če bo ta na novem naslovu.

Seveda pa je pametno bolje načrtovati pošiljko že pravočasno naročiti pošiljanje telegrama. Tako bo darilni paket prispel v porodnišnico že dan po rojstvu otroka in bo že takrat prijetno presenetil mlado družino.

Kakšen telegram ob rojstvu bo najbolj posrečen?

Telegrami so precej raznovrstni, razlikujejo se v različnih lastnostih, čeprav imajo vsi enak namen. Prav tako lahko telegram ob rojstvu pogosto precej prilagodimo in preoblikujemo, da mu dodamo osebno noto. Še vedno gre sicer za voščilnico, ki jo oddamo kar na daljavo, a ponudniki običajno omogočajo, da pripravimo osebno posvetilo in druga sporočila, prav tako so morda že pripravljene posebne voščilnice, s katerimi predamo ustrezno sporočilo.

Ravno od teh izbir je odvisen končni učinek telegrama. Gotovo želimo družinici pripraviti prijetno presenečenje, zato se je pametno dobro posvetiti oblikovanju čudovitega telegrama. Na voljo imamo kar nekaj različnih možnosti, sploh pri ponudnikih, ki imajo nekoliko bolj široko ponudbo izdelkov s tega področja. Specializirani ponudniki telegramov imajo za telegram ob rojstvu posebno kategorijo, v kateri najdemo neštete predloge, s katerimi bomo gotovo uspeli narediti pravi vtis. Poleg tega seveda lahko sami oblikujemo še posebno sporočilo, ki je običajno vredno več kot sam telegram.

Ob telegram ob rojstvu dodamo še darilce

Ob rojstvu otroka so zelo posrečeni telegrami, ki imajo tudi kakšno drobno darilce. Tudi tu je ponudba precej razgibana in nam odpira mnoge možnosti, ki jih bomo s pridom izkoristili. Našli bomo posrečene darilne pakete, ki vključujejo kakšne malenkosti za mamico ali za otroka, lahko tudi za oba ali kar za celo družino. Malčkom pogosto namenimo kakšno igračko ali kakšno priročno opremo za novorojenčka. Mamica bo vesela kakšnega sladkega priboljška, morda kakšne kozmetike ali podobnega dodatka. Velika prednost uveljavljenih ponudnikov telegramov je prav širok nabor različnih darilnih paketov, ki jih lahko oblikujemo na ta način. Nekateri paketi so že pripravljeni, druge lahko oblikujemo sami, tako da bomo vedno lahko naredili najboljši vtis.

Telegrami in alternative

Pogosto je prav telegram kar samoumevna rešitev v primeru, da želimo v porodnišnico posredovati voščilo ob rojstvu otroka. Ni pa to nujno, saj se v nekaterih primerih dobro izkažejo tudi nekatere alternative, ki jih imamo tu na voljo. Nenazadnje se lahko odločamo še med raznimi drugimi možnostmi, ki so lahko prav tako zanimive in celo bolj prepričljive.

Telegrami ustrezajo nekaterim posebnim situacijam. Običajno jih pošiljamo ob rojstvu otroka tistim družinam, s katerimi smo si precej blizu. V tem primeru bomo hitro obveščeni o rojstvu in lahko telegram pravočasno naročimo. Telegrami v takšni situaciji prenašajo osebno posvetilo in prilagojeno voščilo, ki ga bo družina gotovo vesela. Prav tako lahko spretno izberemo kakšna posrečena darilca, saj družino poznamo in bomo prejemnike gotovo navdušili s takšnim dodatkom.

Nekoliko drugače je v primeru, da si z novopečenimi starši nismo tako blizu, v tem primeru telegrami nimajo tako posrečenega učinka. Še vedno seveda želimo posredovati svoje voščilo, a za to izkoristimo kakšne druge kanale. Predvsem se odločamo za kratka sporočila preko telefona ali pa voščimo kar preko interneta. Tudi to je lahko povsem spodobna izbira, čeprav imamo boljše možnosti v primeru, da se z družino bolje poznamo.

Seveda pa telegrami niso najboljša izbira tudi v primeru, da smo si z družino zelo blizu, morda gre za kakšne bližnje sorodnike oziroma družinske člane. V tem primeru se lahko v porodnišnico odpravimo kar sami ter voščilnico dostavimo osebno, prav tako lahko ob tej priložnosti izberemo kakšno posrečeno darilce. Telegrami lahko prenesejo tako sporočilo kot darilo, ne morejo pa nadomestiti osebnega obiska. Poleg tega imamo tudi več svobode pri pripravi pravega voščila oziroma na druge načine posredujemo svoje sporočilo, ki bo že z obiskom porodnišnice gotovo povsem jasno. 

Novopečeni družini torej lahko na različne načine posredujemo lepe želje ob rojstvu otroka. Telegrami so le ena možnost, ki se pogosto izkaže za izredno posrečeno, ni pa vedno samoumevna izbira. Vsekakor pa ponujajo zelo zanimiv nabor možnosti, s katerimi bomo prejemnika gotovo navdušili. Če se odločimo za telegram, bodo pogosto najboljši pravi darilni paketi.

telegrami-naslovna

Kateri darilni paket za novorojenčka je najbolj posrečen?

Odločamo se med različnimi darilnimi paketi. Takšno ponudbo imajo nekateri večji ponudniki, ki dostavljajo telegrame v porodnišnico. Izbiro darila tako zelo olajšajo, saj nam ideje za darilo za otroka pogosto zelo težko pridejo na misel, še posebej pri novorojenčkih. Ne vemo, ali izbrati paket za novorojenčka ali kar za celo družino, pogosto pripravimo posebno darilce za mamo, pri dojenčkih pa ne vemo, ali bi izbrali igračko ali kakšne uporabne izdelke. Tako se znajdemo v zagati, v kateri nam priskoči na pomoč dobra ponudba na trgu.

Najdemo zelo zanimive darilne pakete, ki ponujajo izvrstno rešitev za takšne dileme. Izberemo lahko poseben paket za novorojenčka ali paket za celo družino, na voljo pa so tudi skrbno izbrana darila za druge namene. Gotovo bomo lahko našli pravi paket za vsako situacijo.

Darilni paketi so zasnovani tako, da vključujejo čestitko z osebnim posvetilom v lični kuverti, ob tem pa tudi usklajeno zbirko posrečenih darilc. Izbire imamo kar dosti, odločamo se lahko med različnimi kompleti. Izberemo lahko paket za novorojenčka, ki vključuje uporabno in zanimivo opremo za dojenčka. Paketi za mamice so osredotočeni na uporabno opremo za mamico, ki v tem času potrebuje kak dodatek. Posebno ponudbo predstavljajo še kompleti za družino, za katero novorojenček ni prvi otrok, tako da bodo tudi drugi otroci prišli na svoj račun. Vsak paket za novorojenčka je zelo premišljeno zasnovan in ponuja zbirko opreme, ki bo dejansko koristna in zanimiva. To ponudbo torej lahko izkoristimo v vsaki situaciji, še posebej zato, ker je darilni paket za novorojenčka vključen v cel komplet izdelkov in storitev pri uglednih ponudnikih. Na istem mestu uredimo tudi naročilo in dostavo v porodnišnico.

Pogoji poslovanja
envelope