Potrebujete tudi vi boljši sesalec?

Čisto stanovanje je nekaj najlepšega, kar vas lahko pričaka ko pridete domov po napornem dnevu. Za lažje in enostavnejše čiščenje je podjetje Karcher razvilo vrhunsko dovršen in kvaliteten sesalec, s katerimi boste lahko posesali ves prah, drobtine in umazanijo.

Zakaj izbrati sesalec Karcher?

Sesalec Karcher se ponaša z enostavno uporabo in odličnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale pri vsakodnevnem čiščenju. Sesalec Karcher je znan tudi po tem, da je večnamenski, kar pomeni da ga lahko uporabljate za suho in mokro čiščenje.

Sesalec Karcher je sestavljen iz nerjavečega jekla, prav tako pa je iz nerjavečega jekla narejena posoda, ki je odporna proti koroziji. Sesalec Karcher je opremljen s ploščatim filtrom v filterski kaseti, ki ga je enostavno demontirati brez vsakršnega stika z umazanijo. Filter te vrste sesalca je idealen za mokro in suho umazanijo, brez potrebe po menjavi nastavkov.

Kakšna je sestava sesalca Karcher in kje ga je možno naročiti?

Sesalec Karcher se kot že omenjeno ponaša z veliko dobrimi funkcijami. Sesalec ima sistem zapiranja Pull and Push, ergonomski ročaj, ter praktično shranjevanje kabla in pribora na samem sesalniku. Ročaj je snemljiv, tako da lahko ves pribor pritrdite direktno na samo sesalno cev. V kombinaciji z n novo zasnovano cevjo zagotavlja nova Clips-šoba za tla z dvema gumijastima in dvema krtačnima trakovoma odlično sesanje različnih vrst umazanije in prahu. Med prekinitvami dela lahko sesalno cev prav tako pa tudi  šobo za tla udobno postavite v položaj za krajši premor.

Sesalec Karcher je možno naročiti preko spleta na Karcher-trg.si ali pa ga kupiti v fizični trgovini. Na spletu so na voljo različni modeli sesalcev, ki imajo različne funkcije in različno moč delovanja. Prav tako pa je ob vsakem sesalniku napisan zraven opis naprave, katera vam bo omogočala lažjo odločitev pri nakupu. Priporočljivo je, da izbrane sesalnike mes seboj primerjate in se potem odločite za enega.

Pogoji poslovanja
envelope