Najem šotora in dodatne opreme - kaj je na voljo?

Ne glede na to, ali načrtujete poroko, korporativno srečanje, glasbeni koncert ali kakršen koli drug poseben trenutek, boste odkrili raznoliko paleto možnosti, ki so vam na voljo. Od različnih stilov prireditvenih šotorov do detajlov, ki dvignejo vaš dogodek na višjo raven - preverite, kako najem prireditvenega šotora in dodatne opreme lahko preoblikuje vašo prireditev v tako, o kateri se bo še dolgo govorilo.

Prireditveni šotori so odlična izbira za različne priložnosti, saj omogočajo organizacijo dogodka na prostem, ne glede na vremenske razmere. 

Priprava na poseben dogodek ali praznovanje je vznemirljiva, a hkrati tudi izziv, še posebej, če želimo gostom zagotoviti prijetno in udobno okolje. Ker je vreme nepredvidljivo, na žalost ni vedno mogoče, da bi prireditve na prostem potekale pod milim nebom. 

V tem primeru lahko vaš dogodek reši izposoja šotorov in dodatne opreme. Ker obstaja več vrst šotorov za prireditev, je dobro, da ima ponudnik dovolj velik nabor le-teh, saj mora biti prireditveni objekt dovolj velik za dogodek, ki ga organizirate. 

Podjetje Mobil Plac ponuja širok izbor prireditvenih šotorov za najem, ki se prilagodijo različnim potrebam in zahtevam strank. Njihovi šotori so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost in vzdržljivost. 

najem-prireditvenega-sotora (1)

Pri izbiri šotora se lahko odločite za različne velikosti, od manjših šotorov za intimne dogodke do večjih, ki lahko sprejmejo večje število gostov. 

Najamete lahko: 

  • poročni šotor,
  • VIP šotor,
  • prireditveni in sejemski šotor,
  • stretch šotor,
  • pagoda.

Poroke in obletnice

Poroka je ena najpomembnejših prelomnic v življenju, zato je izbira pravega prizorišča ključna za ustvarjanje nepozabnih spominov. 

Najem šotora je odlična izbira za pare, ki si želijo poroko v naravi ali na domačem vrtu. Prav tako so šotori primerni za obletnice, saj omogočajo zbiranje družine in prijateljev na prostem.

Rojstni dnevi in praznovanja

Praznovanje rojstnega dneva ali posebnega življenjskega mejnika na prostem je lahko čudovito doživetje. 

najem-sotora-dodatna-oprema.jpg (1)

Najem prireditvenega šotora bo zagotovil prostor za goste, ne glede na število povabljenih. Poleg tega lahko šotor opremijo z dekoracijami, ki bodo ustvarile pravo praznično vzdušje.

Korporativni dogodki in sejmi

Podjetja pogosto organizirajo dogodke, kot so konference, seminarji ali promocije izdelkov.

Prireditveni šotori so v takšnih primerih odlična izbira, saj omogočajo prilagodljivost glede lokacije in velikosti. Prav tako so primerni za sejme, saj ponujajo zaščito pred vremenskimi vplivi, hkrati pa zagotavljajo profesionalen videz.

Glasbeni festivali in prireditve

Najem prireditvenega šotora je nepogrešljiv za organizacijo glasbenih festivalov, koncertov ali drugih večjih prireditev na prostem. 

Šotori zagotavljajo zavetje obiskovalcem in izvajalcem pred soncem, dežjem ali vetrom, kar pripomore k boljšemu doživetju dogodka.

Športni dogodki

Pri športnih dogodkih, kot so turnirji, tekmovanja ali rekreativne prireditve, je pomembno, da imajo udeleženci in obiskovalci na voljo prostor, kjer se lahko sprostijo, spočijejo ali zaščitijo pred vremenskimi vplivi. 

Prireditveni šotori so v takšnih primerih idealna rešitev. Poleg šotora za prireditve pa je običajno potrebno poskrbeti tudi za dodatno opremo, ki bo poskrbela za udobje gostov.

Popolna oprema za zimski in poletni čas

Podjetje Mobil Plac poleg najema šotorov za prireditve, ponujajo tudi možnost najema dodatne opreme, kot so mize, stoli, talne obloge, razsvetljava in dekoracija, ki bo dogodku dodala piko na i. 

Na voljo so celo kuhinje, ki jih lahko uporabljate za pripravo hrane in pijače na dogodkih na prostem ali na sejmih. Vsa oprema in dodatki se lahko popolnoma prilagodijo glede na stil vašega dogodka.

stoli-pohistvo-dodatna-oprema-najem-sotora (1)

S strokovno ekipo, ki bo poskrbela za postavitev in razstavitev šotora, bo najem prireditvenega šotora pri Mobil Placu preprost in brezskrben. Poskrbeli bodo tudi za montažo šotora, podeste in odre, razsvetljavo, elektrifikacijo in klimatske naprave. 

Osnovno podlago v šotoru lahko pokrijejo z lesenim podom in talno oblogo in kar je najboljše, barvo si lahko izberete sami. V zimskem času je možno tudi ogrevanje šotorov z generatorji toplega zraka z razvodi. V poletnem času pa so na voljo tudi klimatske naprave.

Pričarajte si svojo pravljico

Za popolnoma estetsko in funkcionalno dekoracijo šotora vam ponujajo veliko izbiro dodatne opreme. Vaš prostor lahko opremijo s čudovitimi dodatki, kot so strešne in stranske dekoracije, steklene stranice, vhodna tla s preprogami in brez, vhodna vrata in zunanje terase. 

Za vroče poletne dogodke pod šotorom poskrbijo s klimatsko napravo, za hladnejše dni pa so rešitev električni grelci, plinske gobice in plinski topovi, ki bodo ogreli vsako ozračje. Za notranjo opremo nudijo tla, preproge, odre, plesišča, mize, prte, stole, sedežne garniture, lestence, svetilke, lučke na verigi itd. Za popolno brezskrbno uživanje na dogodku pa so na voljo tudi wc kabine. 

Bogata izbira dodatkov in opreme bo poskrbela, da boste svoj prireditveni objekt z lahkoto spremenili v sanjski in nepozaben prostor. Strokovna in izkušena ekipa podjetja Mobil Plac nudi hitro dostavo in montažo izbrane opreme. Poleg izposoje vam tudi svetujejo pri izbiri in izrišejo 3D postavitev opreme.

Pogoji poslovanja
envelope