Curaprox izdelki za higieno zob in ust

Pogosto trepetamo pred obiskom zobozdravnika in pred kakšnimi bolj neprijetnimi posegi, ki se opravljajo v zobozdravniških ordinacijah. A tem postopkom se lahko skoraj v celoti izognemo, če imamo dober režim vzdrževanja ustne higiene, veliko pa naredimo še s primerno prehrano. Izogibamo se nezdravim razvadam, ki lahko obremenjujejo zobe, to so predvsem sladkarije in sladke pijače, kava, kajenje in podobno. Izredno pomembno je še redno ščetkanje in nitkanje zob, pogosto pa uporabljamo tudi ustno vodico in dodatke, ki postavijo še piko na i domači skrbi za zdrave zobe. Tako bomo k zobozdravniku hodili le še na preglede.

Da bi bila domača skrb za zobe res učinkovita, se moramo poslužiti kvalitetnih pripomočkov. Te najdemo v ponudbi priznanega švicarskega podjetja Curaprox, ki pri nas nastopa predvsem s priljubljenimi zobnimi ščetkami. Tako imamo odlično izhodišče za dobro skrb za zobe. Poslužujemo se sicer različnih pripomočkov, nujna je kombinacija dobre zobne ščetke in zobne nitke, opremimo pa se lahko še z ustno vodico in drugimi dodatki, ki nam pomagajo pri splošni skrbi za higieno zob in ustne votline. Tudi te izdelke dobimo v ponudbi znamke Curaprox. Najbolj prepričljive bodo bržkone sodobne inovacije, ki imajo velik vpliv na dnevno rutino skrbi za zobe.

Električne zobne ščetke Curaprox

Električne zobne ščetke se vztrajno prebijajo na tržišče, kjer vedno bolj nadomeščajo običajne ščetke za ročno ščetkanje zob. Nekateri kupci pa se ne pustijo prepričati, češ da je tudi z običajno ščetko lahko ščetkanje zob povsem enostavno in učinkovito. A le redkokdo, ki ima priložnost preizkusiti dobro električno ščetko, se bo pripravljen sprijazniti s pomanjkljivostmi običajnih ščetk, saj je razlika zelo opazna, ko jo enkrat spoznamo.

Ravno zato se splača izbrati električno zobno ščetko Curaprox. To je naprava, ki predstavlja najboljše odlike sodobnih električnih sobnih ščetk. Gre za sonično ščetko, ki čiščenje zob opravlja z izredno hitrim premikanjem po površini. Takšnega učinka z običajno ščetko nikakor ne moremo doseči, saj naredi električna ščetka več deset tisoč gibov na minuto. Učinka, ki ga prinese takšno čiščenje, si morda ne moremo niti zamisliti, če ščetke ne preizkusimo sami. Poleg tega zmogljive električne ščetke koristijo tudi hidrodinamični efekt, ki očisti zobne površine, s katerimi ščetka sama ni v stiku.

Curaprox proizvaja zelo napredne električne zobne ščetke

Napredne ščetke ponujajo odlično uporabniško izkušnjo, imajo namreč različne načine delovanja in se lahko zelo dobro prilagodijo potrebam vsakega posameznika. Poleg tega imajo odstranljive glave, ki jih lahko preprosto zamenjamo. S tem ne skrbimo le za higieno, temveč lahko izbiramo med različnimi nastavki, ki ponujajo različne učinke pri čiščenju zob.

Ostala ponudba znamke Curapox

Električne zobne ščetke niso vse, kar ponuja znamka Curaprox. Pravzaprav imamo še veliko več izbire med njihovimi ostalimi izdelki, kot so običajne zobne ščetke, pa tudi dodatki iz linije Curasept. Tako se lahko na enem mestu zelo dobro opremimo in pripravimo za domače čiščenje zob in ustne votline.

Izredno priljubljene so ročne zobne ščetke, ki prepričajo z zelo enostavno zasnovo, a odličnim učinkom pri uporabi. V zadnjem času so takšne ščetke pravi hit in navdušujejo tudi tiste uporabnike, ki so bili sicer vajeni kakšnih kompleksno zasnovanih ščetk z neštetimi obljubljenimi funkcijami. Še posebej dobro se takšna Curaprox ščetka obnese v kombinaciji z ostalimi izdelki za ustno higieno. Te najdemo v ponudbi Curasept, ki prinaša razne dodatke. Potrebujemo seveda zobno nitko, zelo priljubljene pa so tudi ustne vodice.

Za zdravje zob in ustne votline sicer skrbimo še z raznimi drugimi pripomočki, več dela bodo recimo imeli tisti, ki uporabljajo zobno protezo ali aparat. Poleg tega pa zdravje zob vzdržujemo tudi s splošnim zdravim življenjskim slogom, lahko tudi z nekaterimi prehranskimi dopolnili.

Curaprox in dopolnila za zdrave zobe

Znamka Curaprox ima odlično ponudbo izdelkov, ki jih uporabljamo prav za nego zob in ustne votline. A pametno je pobrskati še po drugih rešitvah, ki imajo lahko vpliv na zdravje zobovja.

Za zdrave zobe potrebujemo več pripomočkov, ki jih ponuja Curaprox

To so tudi nekatera dopolnila za splošno zdravje. Med najbolj priporočljivimi dopolnili je recimo vitamin D, ki nam pogosto manjka. To je namreč vitamin, ki ga telo proizvaja samo ob izpostavljenosti kože sončni svetlobi. V zimskem času ne dobimo dovolj sonca, pa tudi sicer smo pogosto umaknjeni od sonca in ne dobimo dovolj vitamina. Pri nas ponuja dober vitamin D Krka, na voljo je v prosti prodaji in se lahko enostavno opremimo s kvalitetnim dopolnilom. Vitamin D Krka ponuja v praktičnih pakiranjih, da ga brez težav vključimo v rutino ohranjanja zdravega življenjskega sloga.

Uporabimo tudi druge dodatke, recimo Bachove kapljice. Te blagodejno delujejo na telo in um, nas pomirjajo in sprostijo. Nenazadnje lahko Bachove kapljice pomagajo tudi pred obiskom zobozdravnika, da bomo na stolu bolj mirni. S celo kombinacijo preventive in koristnih sredstev za vzdrževanje zdravja lahko dobro poskrbimo za zdravje svojih zob. Pomembno vlogo imajo tu izdelki Curaprox in drugi izdelki, ki se uporabljajo neposredno za čiščenje zob, a ne pozabimo še na druga prizadevanja, ki so lahko prav tako pomembna.

Pogoji poslovanja
envelope